Argitoidud

Mesine kana

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Salatit? Alati! Autor: Hele-Mai Alamaa
Kanafilee puhul meeldib mulle kiire tuli ja meeldivad naturaalsed maitsed. Tihti jahvatan kanale praadimise ajal selga ainult soola-pipart, vahel pigistan sidrunimahla. Aga vahel, kui tahan suuremat armastust üles näidata, teen ka marinaadi.
1. Võta kana külmkapist välja toatemperatuurile. Haki küüslauk ja petersell, sega ülejäänud marinaadiainetega ja mässi kana marinaadi sisse.

2. Nüüd nii, kuidas aega on – kas kohe tuli grillile alla või jäta kana veidikeseks tõmbama. Kui annad kanale kuuma, lisa soola-pipart.

3. Rebi roheline taldrikule. Puhasta apelsin kelmetest, aseta taldrikule. Noored porgandid kraabi pisut puhtaks ja prae pannil, suuremad lükka ahju. Maitsesta soolaga.

4. Seemneid ja pähkleid rösti kuival pannil. Serveeri kohe. Pretensioonitu roog, sest kana, see meeldib ju kõigile.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa