Argitoidud

Grillitud tuunikala brändiste sibulatega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Sitsiilias müüakse värsket tuunikala igal turuplatsil, seda valmistatakse palju nii kodudes kui ka restoranides, see on popp roog. Ka meil on suuremates poodides jahutatud tuunikala müügil, mis maitseb praetult kui hõrk vasikaliha.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori sibulad ja viiluta õhukeselt. Kuumuta sibulad pannil õlis pehmeks, kalla peale brändi ja kuumuta segades, kuni alkohol aurustub. Lisa tomatipasta, näpuotsaga soola ja punet. Jahvata peale musta pipart.

2. Samal ajal grilli tuunikalafileesid mõlemalt poolt u 1 minut, lülita kuumus välja ja lase “puhata”. Serveeri koos sibulate ja värske salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa