Argitoidud

Sitsiilia lihapada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Lihtne ja maitsev roog õhtusöögiks, mis podiseb pikalt ahjus, kuid ettevalmistusteks palju aega ei kulu. Kõrvale sobivad hästi ahjukartulid.
Kogus: 6 portsjonit
1. Tükelda liha suuremateks kuubikuteks, maitsesta need soola ja pipraga, veereta jahus. Pruunista pannil oliiviõlis, küpsemise ajal lisa ka valge vein.

2. Võta liha välja ja pane eraldi ahjuvormi või -potti. Lisa ka sektoriteks lõigatud sibul, tükeldatud tomat ja maitseained ning paar supilusikatäit oliiviõli.

3. Küpseta kõike ahjus 180 kraadi juures u 90 min. Serveeri koos ahjukartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa