Argitoidud

Pistaatsiaküpsised

Keskmine hinne: 1.94 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Nisujahust täielikult priid küpsised on ka rasvavabad, v.a kvaliteetse mandli- ja pistaatsiapähklijahu koostises olev naturaalne mandli- ja pähkliõli. Kui pistaatsiapähkleid käepärast pole, kasuta küpsistes vaid mandlijahu, saad sama hõrgud mandliküpsised. Sõltuvust tekitavad!
30 tk

1. Klopi munavalged ja muna lahti, aga ära vahusta. Sega 2 dl mandlijahu, peeneks jahvatatud pistaatsiapähklid, tuhksuhkur ja vanillsuhkur omavahel ning lisa ka munad. Kuna mandlijahud on väga erinevad, siis lisa ülejäänud mandlijahu hulka vähehaaval, kuni tainas lööb kausi seinte küljest lahti. Mõnda mandlijahu kulub vähem, mõnda suts rohkem. Võid ka mandlid jahuks jahvatada.

2. Vormi lusika abil väiksed ümarad pätsikesed. Küpseta ahjus 140 kraadi juures 15 minutit. Küpsised peaksid jääma niiskeks ja elastseks, ära neid üle küpseta! Pärast võid pealt kaunistada ka tuhksuhkruga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Epp Viires 21.nov 2016 14:00
Ohooo!!!Tõsiselt head!!!Ohoo!!!Aitäh hea retsepti eest!!!On kindel see, et need on kindlasti head ja maitsvad. Ja selge see, et kohe võiks neid tegema hakata. Kuna need on väga sobilikud just jõuludeks. Jaa---eks ikka eriti sobilikud just Jõuludeks ja aastavahetuseks. Head isu!!!
1