Argitoidud

Kohupiimavorm kõrvitsa ja ebaküdooniaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Alusta püree valmistamisest – selleks haki viljad ning keeda vee ja suhkruga umbes kümme minutit. Purusta seejärel segu.

2. Vormi valmistamiseks vahusta munad suhkru ja vanillsuhkruga.

3. Sega vahustatud munad kohupiima hulka.

4. Lisa ka manna ja viimasena kõrvitsapüree.

5. Vala segu vormi ja küpseta 180 kraadi juures umbes 15 minutit.

HEA TEADA!
Parim on kohupiimavorm tavalise kohupiimaga, millel on tunda ka väike tera. Eelista maitsestamata kohupiima, kui aga kasutad magusat toodet, vähenda suhkrukogust. Magusat kõrvitsapüreed võid teha nii ebaküdoonia, ingveri kui ka õuntega. Mis roas ära ei kulu, tõsta eelkuumutatud purki ja kasuta kas saiakattena, pannkookide juures või koogitäidisena.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa