Argitoidud

Kõrvitsakreem ingveriga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Alusta püree valmistamisest – selleks haki viljad ning keeda vee ja suhkruga umbes kümme minutit. Purusta seejärel segu ja lase püreel maha jahtuda.

2. Kuumuta muna, suhkrut ja valget veini vesivannil, kuni mass hakkab paksenema ja muutub vedelaks kreemiks.

3. Sega munakreemi hulka kõrvitsapüree.

4. Vahusta rõõsk koor ja lisa viimasena segu hulka.

5. Tõsta kreem kausikestesse ja lase külmas jahtuda.

6. Serveerides lisa kaunistuseks kõrvitsapüreed.

HEA TEADA!
Oluline on munasegu valmistada mõõdukal kuumusel, et muna ei hakkaks hüübima, vaid emulgeeruks. Sellise kreemi hulka võid lisada ka želatiini ja kasutada seda näiteks tordi täidise või kattena.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa