Argitoidud

Paneeritud baklažaan juustutäidisega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Lihtne ja imehea, sobib nii hommiku-, lõuna- kui ka õhtusöögiks. Kuivata mõned ciabattaviilud ja jahvata ise riivsaiaks. Nii maitseb riivsaias paneeritud pommu paremini.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Lõika baklažaanist pikuti õhukesed viilud. Puista peale soola ja lase seista 15 minutit, et kaoks mõru maitse.

2. Lõika mozzarella viiludeks. Klopi lahti munad ja riputa näpuotsaga soola. Võta baklažaaniviil ja laota sellele juustuviilud, pane peale teine viil ja suru kokku.
 
3. Kasta kokkusurutult lahtiklopitud munasse ja paneeri riivsaias. Pane kuumale pannile, kus on paar supilusikat oliiviõli. Küpseta õrnal tulel mõlemalt poolt, kuni viilud on kuldpruunid. Naudi kohe kuumalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa