Argitoidud

Magushapu baklažaanihautis ehk caponata

Keskmine hinne: 3.58 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Üks populaarne Sitsiilia baklažaaniroog, mida sobib pakkuda jahedalt. Selle kõrvale süüakse palju maitsvat Sitsiilia valget saia, mida kastme sisse kastetakse.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika sibul ja seller peeneks ning kuumuta pannil väheses õlis mõni minut. Lisa tomatikonserv ja kuumuta veel mõni minut. Lisa kapparid ja oliivid, hauta 10 minutit.

2. Samal ajal pruunista kuubikuteks lõigatud baklažaanitükid oliiviõlis ning lisa koos äädika ja suhkruga kastmesse. Maitsesta soovikohaselt, nii et saad mõnusa magushapu kastme.

3. Keeda, kuni kaste muutub paksemaks. Naudi kohe või pane eelkuumutatud purkidesse ja kaaneta.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa