Argitoidud

Toorvorsti ja valge oa hautis

Keskmine hinne: 2.66 Allikas: Veski Mati Autor: Tuuli Mathisen
Külluslik tomatine hautis koos toorvorstide ja ubadega sobib hästi pajaroogade hittajal. Oad klapivad oma olemuselt väga hästi vorstikeste kõrvale ja kui lisandiks on veel maitsev tomatine köögiviljane kaste, siis peaks kõhu täis ja meele rõõmsaks saama nii suur kui ka väike.
Valmistusaeg: üle 60 min

1 tund 15 minutit + ubade leotamiseks ja keetmiseks vajalik aeg

Kogus: 6 portsjonit
1. Kuumuta ahi 200 kraadini ning aseta toorvorstid 15–20 minutiks ahju, kuni neile tekib krõbe koorik. Tõsta ahjust välja ja jäta ootama.

2. Kuumuta pannil keskmisel kuumusel õli ning hauta sibulat umbes 5 minutit. Lisa seller, küüslauk ja paprika ning hauta veel umbes 5 minutit. Lisa vürtsid ja hauta kõik veel läbi. Kalla pannile vein ning lase korraks keema tõusta.

3. Tõsta nüüd pannile toorvorstid, lisa purustatud tomatid, tüümianioksad, loorberilehed, kuum puljong ja suhkur. Lase keema tõusta ning hauta 30–40 minutit. Kalla juurde oad ja hauta veel 10 minutit.

4. Enne serveerimist eemalda tüümianioksad ja loorberilehed. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri kohe ja serveerides puista peale värsket hakitud peterselli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa