Argitoidud

Hiina kartuli ja punase oa vokiroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Veski Mati Autor: Tuuli Mathisen
Koostisosadelt nii omane, valmistusviisilt päris eksootiline. Nii võiks kokku võtta kiire vokiroa, kus staarideks punased oad ja kartul. Hiinapärane lähenemine oa-kartuliroale on tõeliselt maitsev!
Valmistusaeg:

15 minutit + ubade leotamiseks ja keetmiseks kuluv aeg

Kogus: 4 portsjonit
1. Pane oad eelmise päeva õhtul kuuma veega likku. Keeda kartulid pehmeks, kurna ja tükelda. Keeda oad soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kurna sõelal.

2. Kuumuta pannil õli ning voki kiirelt sibulat ja tšillipipart minuti jagu. Lisa peenestatud küüslauk ja voki veel veidi. Lisa pannile kartulid ja oad ning sojakaste, tšillipasta ja seesamiõli. Maitsesta soola ja pipraga ning voki veel veidi, kuni roog on ühtlaselt läbi küpsenud.

3. Serveerides lisa seesamiseemneid ning hakitud värsket koriandrit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa