Argitoidud

Peedi-bataadi-õunasalat

Keskmine hinne: 2.88 Allikas: Punane tervisepomm peet Autor: Tiina Lebane
Väga maitsev salat, kus pehme bataadi ja mahlase õuna seltskonnas üllatab toores peet kergelt mõrkja maitse ja mõnusalt krõmpsuva tekstuuriga. Soe äädika-sinepi-jõhvikakaste teeb salati lausa täiuslikuks!
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pese bataadid ja keeda peaaegu pehmeks (15 minutit).

2. Vahepeal pese ja koori peedid ning riivi peenikese riiviga. Sega peet soola ja suhkruga ning tõsta kaetult kõrvale.

3. Rösti kõrvitsaseemned kuival pannil kiirelt läbi.

4. Puhasta ja haki sibul ning hauta kuumas õlis klaasjaks. Lisa segades palsamiäädikas, puljong, sinep, mesi ja jõhvikad ning tõsta pliidilt ära. Maitsesta kaste soola ja pipraga.

5. Aseta värsked salatilehed laiale vaagnale, suuremad lehed rebi väiksemaks. Jaga rohelisele padjale bataadi- ja õunaviilud ning riivitud peet. Vala üle sooja kastmega. Puista peale kõrvitsaseemned ja söö kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa