Argitoidud

Idamaise hõnguga peediröstid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Punane tervisepomm peet Autor: Tiina Lebane
Pannkoogipannil küpsetades jäävad röstid seest mahlased ja väljast krõbedad. Idamaise köögi lemmikute, vürtsköömne ja koriandriga maitsestatud peediröstide kõrvale valmista ka paks ja pähklimaitseline jogurtikaste.
Valmistusaeg: 40-60 min
20-21 tk

1. Valmista kõigepealt kaste. Selleks peenesta ürdid, pressi küüslaugud ning sega koos ülejäänud ainetega siidiseks kastmeks. Pane kaste külma maitsestuma.

2. Koori peedid ja kartulid ning riivi jämedalt. Haki sibul peeneks ja lisa peedile-kartulile. Klopi juurde munad, lisa maitseained ja sega kokku tainaks.

3. Jaga pannile koogiavadesse võid ja õli ning tõsta tainapätsid lusikaga pannile küpsema. Prae röste mõlemalt poolt umbes 2 minutit.

4. Serveeri kuumi röste taheda jogurtikastmega ja kaunista värsketeürtidega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa