Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kuldsed seened

Argitoidud

Kuldsed seened

Karl Kruuda Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Krõõt Tarkmeel
kuni 20 min
Gluteenivaba
Taimetoitlastele
Kiudainerikas
Retsept
1 karp Šampinjonid
Või 82%
Sool
Must pipar
0.25 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
1. Väiksemad seened lõika neljaks, suuremad suupärasteks tükkideks.

2. Kuumuta pann, aseta või pannile ning kohe, kui või on sulanud, viska seened järele. Kontrolli, et kõik seened saaksid oma soojuse.

3. Küpseta minut ning lisa natuke purustatud soola ja pipart (viimast võib lisada julgelt). Kuna seened imavad päris palju vedelikku, võid
vajadusel veidi võid lisada.

4. Tekita pannil seentest väike kuhi ning pigista peale sidrunimahla. Seened on valmis, kui on kuldpruunid.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes