Argitoidud

Kukeseene-spinatipirukas pähklitega

Keskmine hinne: 2 Allikas: Oma Maitse Autor: Andra Kalda
Võis praetud kukeseente, spinati ja Kreeka pähklite kooslust tasub proovida ka lihtsalt krõbesaial või omletitäidisena.
1. Põhja valmistamiseks näpi võitükid jahude ja soolaga puruseks massiks. Lisa külma vett ja sõtku tainaks. Vajuta tainas vormi põhja ja tõsta külma tahenema.

2. Täidise valmistamiseks viiluta porgand. Kuumuta pannil õli ja või ning küpseta kukeseened peaaegu valmis.

3. Lisa pannile hakitud roheline sibul ja porgand. Kõige lõpuks sega juurde spinatilehed ning maitsesta segu soola ja pipraga.

4. Klopi munad lahti ja sega juurde koor, maitsesta soolaga. Tõsta täidis pirukapõhjale, vala peale koore-munasegu ning küpseta 180 kraadises ahjus umbes 35 minutit. Serveerides puista peale Kreeka pähkleid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa