Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kukeseene-spinatipirukas pähklitega

Argitoidud

Kukeseene-spinatipirukas pähklitega

Andra Kalda Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Andra Kalda
Võis praetud kukeseente, spinati ja Kreeka pähklite kooslust tasub proovida ka lihtsalt krõbesaial või omletitäidisena.
Retsept
150 g Või
2 dl Nisujahu
2 dl Odrajahu
0.5 tl Sool
3 spl Vesi
TÄIDIS
400 g Kukeseened
150 g Porgandid
Praadimiseks või ja õli
2 tk Rohelise sibula vars
70 g Spinatilehed
3 tk Muna
200 ml Rõõsk koor 35%
Sool
Must pipar
1 peotäis Röstitud Kreeka pähklid
1. Põhja valmistamiseks näpi võitükid jahude ja soolaga puruseks massiks. Lisa külma vett ja sõtku tainaks. Vajuta tainas vormi põhja ja tõsta külma tahenema.

2. Täidise valmistamiseks viiluta porgand. Kuumuta pannil õli ja või ning küpseta kukeseened peaaegu valmis.

3. Lisa pannile hakitud roheline sibul ja porgand. Kõige lõpuks sega juurde spinatilehed ning maitsesta segu soola ja pipraga.

4. Klopi munad lahti ja sega juurde koor, maitsesta soolaga. Tõsta täidis pirukapõhjale, vala peale koore-munasegu ning küpseta 180 kraadises ahjus umbes 35 minutit. Serveerides puista peale Kreeka pähkleid.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes