Argitoidud

Ahjupasta sidruni ja törtsu rummiga

Keskmine hinne: 4.13 Allikas: Oma Maitse Autor: Andra Kalda
Sama retsepti võib kasutada ka ilma ahjus küpsetamata, kuigi kuuma käes krõbedaks küpsenud juust on siiski mõnus.
1. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees poolpehmeks. Tõsta 200 ml keeduvett kõrvale, kurna ülejäänu ning jäta tagliatelle sõelale nõrguma.

2. Tükelda suvikõrvits. Kuumuta pannil veidi õli ning pruunista suvikõrvitsat mõni minut. Lisa riivitud sidrunikoor ja rumm ning lase minutike podiseda, et alkohol aurustuks. Vala juurde koor, pastakeeduvesi ja riivitud parmesan ning maitsesta segu soola ja pipraga.

3. Tõsta pasta ahjuvormi, vala kaste peale, sega hulka ka riivjuust ning küpseta 180-kraadises ahjus 20 minutit, kuni pasta on kastme endasse imenud ja pealt krõbedaks küpsenud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa