Argitoidud

Lihapalliborš

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Andra Kalda
Selles supis on kasutatud juba keedetud peeti, mistõttu supp valmib üpris kiiresti. Lihapallid võid juba päev varem valmis teha või sügavkülma koguda, et supitegu veel kiiremini kulgeks.
1. Lihapallide valmistamiseks maitsesta hakkliha soola, pipra, sinepi ja tüümianiga ning sega tainaks. Veereta käte vahel väikesed pallid ja tõsta külma.

2. Tükelda porgand, kartul ja oad väikesteks tükkideks. Kuumuta potipõhjas õli ning pruunista köögivilju mõni minut. Lisa ka peet, äädikas, et peet säilitaks kirka värvi, ja sool. Vala peale keev vesi ning jäta kaane alla tasasele tulele hauduma.

3. Kui köögiviljad on pehmeks podisenud, lisa supile lihapallid ja hakitud till. Lase keedusel uuesti keema tõusta, maitsesta vajadusel soolaga ning jäta siis kaane alla järelkuumusele podisema, kuni lihapallid on valmis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa