Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Leivakreemikook pohladega

Argitoidud

Leivakreemikook pohladega

Andra Kalda Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Andra Kalda
Küpsetamist mitte vajav kook valmib üsna kiiresti ja on serveerimiseks valmis juba tunnike pärast külmas seismist. Nii jõuab šokolaad kreemi sees piisavalt taheneda. Hapuka koogi armastajad võivad marju ka kreemi sisse segada.
Retsept
180 g Šokolaadiküpsised
75 g Või
100 g Valge šokolaad
200 ml Rõõsk koor 35%
1 spl Suhkur
370 g Kreeka jogurt
200 ml Riivleib
2 dl Pohlad
1. Purusta küpsised peeneks, sega juurde sulatatud või ning vajuta mass 20–22 cm koogivormi põhja ja äärtele. Tõsta vorm külma.

2. Sulata šokolaad ja jäta jahtuma.

3. Vahusta koor suhkruga tugevaks vahuks ning sega juurde Kreeka jogurt ja riivleib. Kõige lõpuks lisa ka jahtunud šokolaad ning vala kreem koogipõhjale.

4. Tõsta kook tunnikeseks külma tahenema. Serveerimise jaoks puista koogi pinnale pohlad.

KOMMENTAARID

Maris 16.okt 2016 16:33
Väga hea kook tuli! Ei olnud liiga magus ja pohlad võtsid natukene ka seda rammusust maha. Tõelise Eesti maitsega kook. :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool