Argitoidud

Leivakreemikook pohladega

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Oma Maitse Autor: Andra Kalda
Küpsetamist mitte vajav kook valmib üsna kiiresti ja on serveerimiseks valmis juba tunnike pärast külmas seismist. Nii jõuab šokolaad kreemi sees piisavalt taheneda. Hapuka koogi armastajad võivad marju ka kreemi sisse segada.
1. Purusta küpsised peeneks, sega juurde sulatatud või ning vajuta mass 20–22 cm koogivormi põhja ja äärtele. Tõsta vorm külma.

2. Sulata šokolaad ja jäta jahtuma.

3. Vahusta koor suhkruga tugevaks vahuks ning sega juurde Kreeka jogurt ja riivleib. Kõige lõpuks lisa ka jahtunud šokolaad ning vala kreem koogipõhjale.

4. Tõsta kook tunnikeseks külma tahenema. Serveerimise jaoks puista koogi pinnale pohlad.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maris 16.okt 2016 16:33
Väga hea kook tuli! Ei olnud liiga magus ja pohlad võtsid natukene ka seda rammusust maha. Tõelise Eesti maitsega kook. :)
1