Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Hakklihasaiad

Argitoidud

Hakklihasaiad

Priit Kuusk Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hele-Mai Alamaa
Minu ema maailma parim retsept – hakklihasaiad. Aegumatu klassika. Respect, ema!

20-40 min

Retsept
1 pk Valge viilutatud sai
KATE
1 kg Segahakkliha
5 tk Muna
1 tk Keskmine hakitud sibul
3 tk Riivitud küüslauguküüs
1 peotäis Hakitud till
Sool
Must pipar
1. Sega kõik katteained hoolsalt kokku. Kuumuta ahi 200 kraadini.

2. Pane ahjuplaadile küpsetuspaber ja sellele saiaviilud.

3. Tõsta kahvliga igale saiale korralik kiht hakklihakatet. Küpseta 15–20 minutit. Saiad on valmis, kui põhi on kuldpruun ja kate läbi küpsenud.

4. Enne söömist võib saiale tilgutada soovi korral lahjendatud söögiäädikat.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes