Argitoidud

Teriyaki lõhe

Keskmine hinne: 2.03 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Priit Kuusk
Tänu Teriyaki kastme magususele maitseb see kala ka lastele.
Valmistusaeg: kuni 20 min
1. Puhasta lõhefilee (eemalda luud, külgedelt rasvane osa, uimekohad ja nahk). Lõika puhastatud kala portsudeks.

2. Kuumuta (malm)pannil õli. Pane kuumale pannile kala ja vala peale paar supilusikatäit Teriyaki kastet. Prae kala mõlemalt poolt kiiresti läbi. Keskmiselt 2 minutit kummaltki poolt, kuid aeg sõltub ka tüki paksusest. Liiga pikalt ei tohiks praadida, sest kala läheb kergesti puiseks. Uh, kui hea! Maitseb hüva koos kartuli-vähisabamassiga, aga ka salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa