Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Teriyaki lõhe

Argitoidud

Teriyaki lõhe

Priit Kuusk Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hele-Mai Alamaa
Tänu Teriyaki kastme magususele maitseb see kala ka lastele.

kuni 20 min

Retsept
Lõhefilee (kogus vastavalt sööjate arvule)
Teryaki kaste
1. Puhasta lõhefilee (eemalda luud, külgedelt rasvane osa, uimekohad ja nahk). Lõika puhastatud kala portsudeks.

2. Kuumuta (malm)pannil õli. Pane kuumale pannile kala ja vala peale paar supilusikatäit Teriyaki kastet. Prae kala mõlemalt poolt kiiresti läbi. Keskmiselt 2 minutit kummaltki poolt, kuid aeg sõltub ka tüki paksusest. Liiga pikalt ei tohiks praadida, sest kala läheb kergesti puiseks. Uh, kui hea! Maitseb hüva koos kartuli-vähisabamassiga, aga ka salatiga.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool