Argitoidud

Veiseliha-porgandihautis tumeda õllega

Keskmine hinne: 3.12 Allikas: Sügistoidud Autor: Pille Enden
Pikalt haududes muutub liha nii pehmeks, et lausa sulab suus. Maitseküllane porter annab roale oma mõnusa nüansi. Paku koos kartuli-pastinaagipüreega.
Valmistusaeg: üle 60 min

30 minutit + 2 tundi ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika veiseliha kuubikuteks.

2. Koori sibul ja porgandid. Haki sibul jämedalt ja lõika porgandid juppideks.

3. Kuumuta potis õli ja pruunista selles liha mitmes jaos. Tõsta lihakuubikud kõrvale.

4. Nüüd pruunista poti põhjas sibul ja porgandid. Raputa peale jahu ja kuumuta läbi. Pane liha potti tagasi ja sega hästi läbi. Vala juurde õlu ning maitsesta toit soola, pipra ja suhkruga.

5. Lisa loorberileht ja tüümian ning kuumuta keemiseni. Kata pott kaanega ja hauta 160-kraadises ahjus 2 tundi, kuni liha on hästi pehme.

6. Koori ja tükelda kartulid ja pastinaak. Keeda 15–20 minutit, kurna ja tambi pudruks. Sega hulka või ja koor, maitsesta soola ja pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa