Argitoidud

Gazpacho

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Tomat. Salatist vürtsmoosini Autor: Kristina Efert
Valmistusaeg: üle 60 min

20 minutit + 1 tund seismiseks + 1 tund külmkapis

Kogus: 4 portsjonit
1. Viiluta küüslauk ja haki sibul. Tõsta kaussi, lisa suhkur ja tšillihelbed, kata külma veega ning jäta 1 tunniks seisma. Lõika tomatitel südamik välja, tõsta tomatid eraldi kaussi, kata keeva veega ja lase 30 minutit seista.

2. Seejärel vala tomatitelt vesi, koori need, lõika väikesteks kuubikuteks ja tõsta suurde kaussi. Lõika ka kurk, sellerivars ja paprika väikesteks kuubikuteks ning lisa tomatitele.

3. Maitsesta soola ja pipraga ning lisa 200 ml külma vett. Seejärel nõruta sibula- ja küüslauguviilud, lisa need tomatisegule ja tõsta kauss 1 tunniks külmkappi.

4. Külmast välja võttes lisa gazpacho’le maitse järgi punase veini äädikat, oliiviõli ja hakitud ürte ning serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa