Argitoidud

Peedi-avokaadotrühvlid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Punane tervisepomm peet Autor: Tiina Lebane
Ilusad, maitsvad ja nii tervislikud trühvlid saad vaid kahest superviljast, peedist ja avokaadost. Trühvlimass jääb ahvatlevalt pehme, seepärast püüa veeretada väikesed, n-ö ühe-suupiste-pallikesed. Peet on teadagi tugeva värviga ja seetõttu on valgete kookoshelveste sees veeretatud trühvlid juba järgmisel päeval põnevalt roosakad.
Valmistusaeg: üle 60 min

30 minutit + 2 tundi külmas

25 tk

1. Koori ja tükelda peet. Poolita avokaado ja tõmba viljaliha lusikaga välja.

2. Pane peedi- ja avokaadotükid, suhkrud ja siirup või mesi kannmikserisse või köögikombaini, lisa pool kakaopulbrist ja töötle läbi. Lisa ka teine pool kakaopulbrist ja töötle mass veel kord läbi.

3. Tõsta segu kaussi, kata kaane või toidukilega ja pane vähemalt 2 tunniks või järgmise päevani külmkappi tahenema.

4. Võta teelusikaga parajad pallikesed ja veereta peopesade vahel ümmargusteks trühvliteks. Segu võib olla pisut kleepuv, ent laseb end siiski hästi vormida. Tõsta taldrikutele veidi kakaopulbrit, kookoshelbeid ja/või pähklipuru ning veereta trühvlid seal kenasti puruseks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa