Argitoidud

Jõhvika-toorjuustu brownie

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Sulata keskmises potis tükeldatud või koos suhkruga ja sega, kuni moodustub ühtlane karamelline mass. Tõsta pott tulelt, lisa pool šokolaadikogusest ja sega sulamiseni. Klopi ükshaaval tainasse munad, lisa sõelutud kakao ja jahu ning sool. Sega ühtlaseks.

2. Katte jaoks vahusta toorjuust muna, suhkru, maisitärklise ja vanilliekstraktiga. Soovi korral lisa pool jõhvikakogusest – siis saad kena erkroosa jumega segu. Vala sekka ka ülejäänud jõhvikad ja sega kergelt.

3. Kalla kolmveerand šokolaadisegust küpsetuspaberiga kaetud 20 x 20 cm mõõduga vormi. Vala peale toorjuustu-jõhvikasegu ja sinna peale ülejäänud šokolaaditainas. Tõmba hambatikuga üle koogi kenad viirud ning küpseta kooki 180kraadises ahjus u 30 minutit, kuni keskmine osa on veel kergelt võdisev. Jahuta, lõika tükkideks ja serveeri.

Hea teada!
Kui kõike ei jaksa ära süüa, mässi jääk fooliumisse ja see omakorda kas säilituskarpi või kilekotti ja pista sügavkülma. Hiljem lihtsalt sulata.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari 25.sept 2016 00:35
Imehea kook, panin ca 150 g tumedat shokolaadi ja ahjus võib olla ka 25 minutit.
Getter 16.sept 2016 22:34
Tainas on imehea, aga mis saab ülejäänud shokolaadist. Kas on kohe arvestatud meie pere keskmise kuluga? Läks ahju, eks näis mis sealt tuleb.
1