Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Lehtkapsakrõpsud

Argitoidud

Lehtkapsakrõpsud

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa

kuni 20 min

5 minutit + 8-10 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
200 g Lehtkapsas
1.5 spl Oliiviõli
1.5 spl Seesamiseemned
Sool
1 dl Riivitud parmesan
1. Kuumuta ahi 180 kraadini. Eemalda lehtedelt jämedamad rootsud ja rebi lehed suupärasteks tükkideks. Sega kausis oliiviõli ja sool, tõsta juurde lehtkapsalehed ning sega läbi.

2. Pane lehed küpsetuspaberile ahjuplaadile, raputa peale seesamiseemneid ja riivitud parmesani.

3. Küpseta 8–10 minutit, jälgi küpsemise ajal, et lehed liiga tumedaks ei läheks. Kui lehed on kergelt pruunistunud ja juba krõbedamad, tõsta plaat ahjust ja lase jahtuda. Jahtudes muutuvad nad veelgi krõbedamaks.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga