Argitoidud

Krõbe nuikapsašnitsel

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Sügistoidud Autor: Pille Enden
Nuikapsast ei kohta meie toidulaual just eriti sageli. Krõbedas paneeringus maitseb see hästi nii kerge roana kastmega serveerides kui liharoogade lisandina.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori nuikapsad ja lõika umbes 0,5 cm paksusteks viiludeks. Keeda soolakas vees umbes 10 minutit ja nõruta.

2. Klopi muna lahti. Maitsesta jahu soola ja pipraga. Purusta maisikrõpsud.

3. Veereta nuikapsaviile jahus, siis munas ja siis krõpsupurus. Prae õli ja või segus 3–4 minutit kummaltki poolt.

4. Sega hapukoor mineraalveega. Lisa purustatud küüslauk ja hakitud petersellilehed. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri nuikapsad hapukoorekastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa