Argitoidud

Juurviljasupp apelsini ja laimiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Tsitrustega köögis Autor: Pille Enden
Kerget suppi saab kerge südamega süüa ka enne rannahooaega. Soovi korral võib siia lisada muidki juurvilju ja kas või kartulit.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori juurviljad ja lõika väikesteks kuubikuteks. Koori ja haki sibulad. Purusta küüslauguküüs.

2. Kuumuta kastruli põhjas õli, pane köögiviljad potti ja kuumuta 2–3 minutit. Lisa tomatipüree ja puljong ning kuumuta keemiseni. Lisa kuivatatud pune, alanda kuumust ja hauta 20–25 minutit, kuni köögiviljad on pehmed.

3. Lisa palsamiäädikas, apelsini mahl ja riivitud koor. Maitsesta laimimahla, soola ja pipraga. Serveeri hakitud peterselliga.

 

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa