Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Juurviljasupp apelsini ja laimiga

Argitoidud

Juurviljasupp apelsini ja laimiga

Pille Enden Tsitrustega köögis
PrindiSoovita sõbrale
Kerget suppi saab kerge südamega süüa ka enne rannahooaega. Soovi korral võib siia lisada muidki juurvilju ja kas või kartulit.
40-60 min
Gluteenivaba
Taimetoitlastele
Kiudainerikas
Retsept
portsjonile
300 g Porgand
300 g Bataat
300 g Juurseller
200 g Pastinaak
2 tk Sibul
1 tk Küüslauguküüs
2 spl Õli
2 l Köögiviljapuljong
1 spl Tomatipüree
1 tl Kuivatatud pune
1 spl Palsamiäädikas
1 tk Värskelt pressitud pelsini mahl ja riivitud koor
1 tk Värskelt pressitud laimi mahl
Sool
Must pipar
Serveerimiseks hakitud petersell
1. Koori juurviljad ja lõika väikesteks kuubikuteks. Koori ja haki sibulad. Purusta küüslauguküüs.

2. Kuumuta kastruli põhjas õli, pane köögiviljad potti ja kuumuta 2–3 minutit. Lisa tomatipüree ja puljong ning kuumuta keemiseni. Lisa kuivatatud pune, alanda kuumust ja hauta 20–25 minutit, kuni köögiviljad on pehmed.

3. Lisa palsamiäädikas, apelsini mahl ja riivitud koor. Maitsesta laimimahla, soola ja pipraga. Serveeri hakitud peterselliga.

 

KOMMENTAARID

Kai 15.dets 2016 14:00
Supp oli väga hea kuni tsitruselised sisse läksid. Võib-olla oli viga viljades, aga pärast seda oli maitse ebameeldivalt mõrkjas. Järgmine kord teen sammud 1 ja 2 ainult.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega