Argitoidud

Kanasalat viinamarjade ja kikerhernestega

Keskmine hinne: 2.9 Allikas: Supilinna Salaseltsi kokaraamat Autor: Andra Kalda
Lihtne ja kiire! Just üks selline salat, mida metsiku elutempoga SuSa-lastele söögiajaks ette lükata. Kanafilee küpsetamine ja köögiviljade riivimine-tükeldamine jäägu täiskasvanutele, salati kokkusegamine lastele. Pärast pikka koolipäeva vajab keha ju ikka natuke turgutust, enne kui minnakse Supilinna põnevaid saladusi lahendama.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Tükelda kanafilee, maitsesta soola ja pipraga ning küpseta pannil kuldpruuniks.

2. Jäta jahtuma. Lisa salatisegule poolitatud viinamarjad, riivitud porgand, jahtunud kanatükid ja kikerherned ning sega majoneesi ja maitsestamata jogurtiga. Puista peale seesamiseemned.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa