Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Eestipärane hapukapsasupp toortatraga

Argitoidud

Eestipärane hapukapsasupp toortatraga

Nelly Vahtramaa Tatratoidud 2
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kui soovid saada uusi maitseelamusi või vältida gluteeni, on selleks parim võimalus toortatraga valmistatud hapukapsasupp. Retsept on ilma lihata, aga soovi korral võid lisada ka 200 g sea-, veise- või mõnd muud liha.

üle 60 min

60-70 minutit

Retsept
portsjonile
2 dl Toortatar
4 dl Hapukapsas
1.2 l Vesi
1 tk Suur porgand
5 tk Küüslauguküüs
1 tl Purustatud meresool
0.25 tl Purustatud must pipar
1 spl Mesi
3 spl Oliiviõli
2 tk Loorberileht
1. Riivi porgand ja haki küüslauguküüned.

2. Pane kõik koostisained (välja arvatud tatar) potti ja keeda aegajalt segades 1 tund.

3. 10 minutit enne supi valmimist lisa toortatratangud ning lase supil veel 10‒15 minutit kaane all tõmmata.

4. Soovi korral maitsesta maitserohelisega (till, seller, petersell).

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool