Argitoidud

Eestipärane hapukapsasupp toortatraga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Tatratoidud 2 Autor: Nelly Vahtramaa
Kui soovid saada uusi maitseelamusi või vältida gluteeni, on selleks parim võimalus toortatraga valmistatud hapukapsasupp. Retsept on ilma lihata, aga soovi korral võid lisada ka 200 g sea-, veise- või mõnd muud liha.
Valmistusaeg: üle 60 min

60-70 minutit

Kogus: 4 portsjonit
1. Riivi porgand ja haki küüslauguküüned.

2. Pane kõik koostisained (välja arvatud tatar) potti ja keeda aegajalt segades 1 tund.

3. 10 minutit enne supi valmimist lisa toortatratangud ning lase supil veel 10‒15 minutit kaane all tõmmata.

4. Soovi korral maitsesta maitserohelisega (till, seller, petersell).
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa