Argitoidud

Brokoli-hakklihavorm

Keskmine hinne: 3.8 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Brokoli võid aja kokkuhoiuks ka röstimata jätta ning lisada selle toorena. Sel juhul tükelda õisikud väiksemaks.
Valmistusaeg: üle 60 min

35 minutit + 55–60 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta ahi 230 kraadini. Jaga brokoli õisikuteks ja sega 1 sl õliga. Laota ahjuplaadile küpsetuspaberile ja rösti u 15 minuti jooksul pehmeks, nii et otsad pruunistuvad.

2. Vahepeal kuumuta pannil 1 sl õli, lisa hakkliha ja sibul ning pruunista 10–12 minutit. Sega hulka Worcesteri kaste, hakitud küüslauk ja sool.

3. Vala piim kastrulisse, klopi hulka maisitärklis. Kuumuta segades, kuni kaste pakseneb. Tõsta tulelt ja sega hulka riivjuust ja kurkum. Kuumuta, kuni juust on sulanud, ning maitsesta soola ja paprikaga.

4. Koori ja riivi porgandid, hauta pannil 1 sl õlis 4–5 minutit. Pane liha vormi, laota peale brokoli ja riivitud porgand, kalla peale kaste. Küpseta 40–45 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Marika 09.nov 2016 20:11
Kasutasin mozzarella riivjuustu,seda mul ei õnnestunud sulatada piima sees üldsegi mitte.
yoyo 06.nov 2016 23:21
Tegin seguhakklihaga. Väga, väga maitsev. Ka meestele meeldis. Kindlasti teen veel.:)
1