Argitoidud

Pirni ja punase sibula vorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Paku pikantset vormi soojaks salatiks. Sobib ka nii liha- kui linnuprae juurde, aga ka grillvorstidega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori sibulad ja lõika 6–8 sektoriks. Täida kauss veega, lisa jääkuubikud ja pane sektorid 20–30 minutiks jäävette.

2. Kuumuta ahi 200 kraadini. Koori ja poolita pirnid, eemalda südamikud. Lõika iga poolik kuueks viiluks. Nõruta sibulad hoolikalt ja pane ahjuvormi. Lisa pirnid, 1 sl õli ja tüümian, maitsesta soola ja pipraga.

3. Sega ained läbi, kata vorm fooliumiga ja küpseta 30 minutit.

4. Lõika saiaviilud väikesteks kuubikuteks, sega riivjuustuga. Nirista peale 2 sl õli ja sega läbi. Puista saia-juustusegu vormile ja küpseta veel 20–25 minutit, kuni sai on krõbe ja kuldpruun.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa