Argitoidud

Kartuli-kõrvitsa-seenevorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Sügis on seeneaeg, veel oktoobriski võib metsast leida kukeseeni või lehterkukeseeni, mida roale lisada, kuid ka šampinjonid sobivad vormi sama hästi.
Valmistusaeg: üle 60 min

30 minutit + 45–50 minutit ahjus

Kogus: 6 portsjonit
1. Koori kartulid ja kõrvits, riivi jämeda riiviga või lõika hästi õhukesteks viiludeks. Haki sibul. Viiluta peekon õhukeselt ja prae koos sibulaga 1 sl õlis läbi.

2. Puhasta ja tükelda seened, prae ülejäänud õlis läbi. Klopi munad lahti, sega piima ja koorega, maitsesta soola ja pipraga.

3. Kuumuta ahi 180 kraadini. Lao kartulid ja kõrvits peekoni, sibula ja seentega kihiti vormi. Vala peale muna-kooresegu ja raputa peale juust. Küpseta 45–50 minutit, kuni vorm on pealt kuldpruun.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa