Argitoidud

Canneloni-kohupiimavorm sügismarjade ja puuviljadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Võid kasutada kas ainult marju või ainult puuvilju või kombineerida neid omavahel.
Valmistusaeg: üle 60 min

30 minutit + 55 minutit ahjus

Kogus: 6 portsjonit
1. Määri ümmargune kõrgemate äärtega vorm võiga. Keeda cannelonid keevas, vähese soolaga maitsestatud vees poolpehmeks (2–3 min), nõruta ja vala üle külma veega.

2. Pintselda torud õliga ja pane vormi püsti. Kuumuta ahi 160 kraadini.

3. Klopi munakollased lahti ja sega kohupiimapastaga, lisa 2,5 dl suhkrut ja vanillsuhkur. Sega vanillikastmepulber piimaga ja lisa kohupiimamassile. Sega marjad ja tükeldatud puuviljad kohupiimaga.

4. Täida torud ja torude vahed kohupiimamassiga. Kohupiimasegu võib olla pigem rohkem, sest küpsemise ajal vajub see alla.

5. Küpseta 45 minutit, keera ahju kuumus 180 kraadini, raputa peale mandlilaaste ja ülejäänud suhkur, küpseta veel 10 minutit. Külmutatud marjad tasub eelnevalt sulatada, kuivatada ja veeretada jahus või kartulitärklises, et täidis liiga vedel ei saaks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa