Argitoidud

Pohla-kapsa-kikerhernekotletid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Sügistoidud Autor: Lia Virkus
Hapukad pohlad sobivad sügiseste kapsa-kikerhernekotlettide sisse väga hästi, lisades maitset ja kaunist värvi. Leota kikerherneid üle öö ja keeda pehmeks või kasuta konserveeritud kikerherneid.
Valmistusaeg: 40-60 min

20 minutit + 30 minutit seismiseks

16 tk

1. Haki sibul ja kapsas ning küpseta pannil madalal kuumusel õlis pehmeks.

2. Püreeri kikerherned kahvliga või köögikombainis. Sega hulka jahu, sool, munad, pohlad, sibul ja kapsas, 1 sl rapsiõli ja vajadusel veel vett, kui segu tundub liiga kuiv.

3. Lase seista 30 minutit, nii on lihtsam kotlette vormida. Vormi 1 cm paksused kotletid ja prae pannil õlis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa