Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Pohla-kapsa-kikerhernekotletid

Argitoidud

Pohla-kapsa-kikerhernekotletid

Lia Virkus Sügistoidud
PrindiSoovita sõbrale
Hapukad pohlad sobivad sügiseste kapsa-kikerhernekotlettide sisse väga hästi, lisades maitset ja kaunist värvi. Leota kikerherneid üle öö ja keeda pehmeks või kasuta konserveeritud kikerherneid.

40-60 min

20 minutit + 30 minutit seismiseks

Retsept
1 tk Sibul
3 dl Ribadeks lõigatud valge peakapsas
Rapsiõli
5 dl Keedetud (või konserveeritud) kikerherned
5 dl (Täistera)nisujahu
1 peotäis Hakitud lehtpetersell
1 tl Vürtsköömen
Sool
Must pipar
Cayenne'i pipar
2 tk Muna
2 dl (Külmutatud) pohlad
16 tk

1. Haki sibul ja kapsas ning küpseta pannil madalal kuumusel õlis pehmeks.

2. Püreeri kikerherned kahvliga või köögikombainis. Sega hulka jahu, sool, munad, pohlad, sibul ja kapsas, 1 sl rapsiõli ja vajadusel veel vett, kui segu tundub liiga kuiv.

3. Lase seista 30 minutit, nii on lihtsam kotlette vormida. Vormi 1 cm paksused kotletid ja prae pannil õlis.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke