Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Porgandi-kõrvitsasupp ingveriga

Argitoidud

Porgandi-kõrvitsasupp ingveriga

Pille Enden Ingver. Väega toidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa

20-40 min

Retsept
portsjonile
3 spl Või
700 g Porgand
700 g Kõrvits
2 tk Suur sibul
Sool
2 spl Hakitud ingver
3 tk Apelsinikooreriba
4 dl Kanapuljong
4 dl Vesi
SERVEERIMISEKS
4 spl Maitsestamata toorjuust
Hakitud murulauk
1. Kuumuta poti põhjas või. Lisa viilutatud porgand, tükeldatud kõrvits ja hakitud sibul ning kuumuta, kuni kõik on pehme (6‒8 minutit). Raputa peale soola.

2. Lisa hakitud ingver, apelsinikooreribad, puljong ja vesi ning kuumuta keemiseni. Kata pott kaanega, alanda kuumust ja hauta 20 minutit.

3. Eemalda supist apelsinikoor. Püreesta ja maitsesta supp. Serveeri toorjuustu ja maitserohelisega.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool