Argitoidud

Kinnised porgandipirukad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Suus sulavad väikesed porgandipirukad – imehead nii ahjusoojalt kui ka külmalt!
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Tõsta lehttainas paar-kolm tundi varem külmkappi sulama. Keeda porgandid pehmeks, koori ja riivi jämeda riiviga. Haki keedetud munad, lisa porgandimassile.

2. Sega hulka ka toored munad ja või, maitsesta soola, pipra ja riivitud muskaatpähkliga.

3. Rulli neli lehttainaplaati väheke laiemaks, pikemaks ja õhemaks. Laota poolele tainatükile peale täidis ja keera teine pool peale. Vajuta ääred kahvliga kinni ja määri pealt munaga.

4. Puista üle seesamiseemnetega. Küpseta ahjus 225 kraadi juures 7–8 minutit, kuni pirukad on kaunilt pruunid ja kerkinud kohevaks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa