Argitoidud

Pasta röstitud köögiviljadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Sügistoidud Autor: Pille Enden
Sügisene pastaroog sisaldab kõiki lemmikköögivilju – ja kohe ohtralt. Ning Parmesani juust ja basiilikulehed on loomulikult ühe pastaroa „kohustuslikud” komponendid.
Valmistusaeg: 40-60 min

25 minutit + 30 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Poolita ja viiluta suvikõrvitsad ning baklažaan. Poolita tomatid. Lõika paprikad viiludeks. Pane köögiviljad ja koorimata küüslauguküüned ühekordse kihina küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, nirista peale õli ja rösti 220-kraadises ahjus 30 minutit. Poole küpsemise ajal sega läbi. Võta ahjust ning maitsesta soola ja pipraga.

2. Keeda pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele. Nõruta, kuid säilita pisut keeduvett (umbes 1 dl).

3. Haki peekon ja pruunista pastakeedupoti põhjas.

4. Vala pasta tagasi potti peekoni juurde. Lisa pool riivitud Parmesanist, röstitud köögiviljad ning pastakeeduvesi. Lisa rebitud basiilikulehed ja sega läbi. Serveeri basiilikulehtede ja ülejäänud riivitud Parmesaniga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa