Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kikerherne-lillkapsakarri kookospiimaga

Argitoidud

Kikerherne-lillkapsakarri kookospiimaga

Lia Virkus Oad, herned, läätsed
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa

20-40 min

Retsept
portsjonile
4 spl Oliiviõli
1 tk Sibul
2 tl Karripulber
1 tl Jahvatatud vürtsköömned
1 tk Loorberileht
1 purk Aurutatud kikerherned (400 g)
1 purk Purustatud tomatid (400 g)
200 g Lillkapsaõisikud
200 g Kookospiim
1 spl Sojakaste
1 spl Tamarindikaste
Serveerimiseks keedetud riis
1. Kuumuta paksupõhjalises potis või kõrgemate äärtega pannil õli, lisa õhukesteks viiludeks lõigatud sibul ja kuumuta segades minuti jagu.

2. Lisa karripulber, jahvatatud vürtsköömned ja loorberileht. Sega ja prae veel minut. Seejärel lisa kurnatud kikerherned ja prae segades minuti jagu. Nüüd pane juurde tomatikonserv ja lillkapsas ning hauta paar minutit.

3. Lisa kookospiim ja lase veel vähemalt 5 minutit podiseda. Kõige lõpus lisa soja- ja tamarindikaste ning sega läbi. Serveeri keedetud riisiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes