Argitoidud

Kikerherne-lillkapsakarri kookospiimaga

Keskmine hinne: 2.22 Allikas: Oad, herned, läätsed Autor: Lia Virkus
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta paksupõhjalises potis või kõrgemate äärtega pannil õli, lisa õhukesteks viiludeks lõigatud sibul ja kuumuta segades minuti jagu.

2. Lisa karripulber, jahvatatud vürtsköömned ja loorberileht. Sega ja prae veel minut. Seejärel lisa kurnatud kikerherned ja prae segades minuti jagu. Nüüd pane juurde tomatikonserv ja lillkapsas ning hauta paar minutit.

3. Lisa kookospiim ja lase veel vähemalt 5 minutit podiseda. Kõige lõpus lisa soja- ja tamarindikaste ning sega läbi. Serveeri keedetud riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa