Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Baklažaani-pähklivõie

Argitoidud

Baklažaani-pähklivõie

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tervislik ja maitsev leivakate hõrgu kitsejuustu ja Kreeka pähklitega.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk Suurem baklažaan
30 g Kreeka pähklid
30 g Kitsejuust
1 tk Suur küüslauguküüs
0.5 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
1 spl Oliiviõli
1 dl Hakitud koriander või lehtpetersell
Sool
Must pipar
SERVEERIMISEKS
Granaatõunaseemned
Vahemereline ciabatta või rukkikrõpsud
1. Viiluta pestud baklažaan ja pruunista mõlemalt poolt oliiviõlis. Lase pisut jahtuda ja tükelda väiksemaks.

2. Purusta kõik ained blenderis või minilõikuris.

3. Naudi koos rukkikrõpsude, tükeldatud köögivilja või ciabattaga.

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga