Argitoidud

Ürdine oamääre

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Mõnus määre nii saiale kui ka leivale, tervislik alternatiiv singilejuustule. Ent sobib hästi ka peolauale näkileibade-köögiviljade juurde dipikastmeks.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Pese ja loputa oad sõelal rohke vee all. Hauta kooritud ja tükeldatud porgand ning sibul pehmeks (u 20 min).

2. Haki ürdid, eemalda tšillil seemned ja haki.

3. Pane oad, porgand, sibul, õli, küüslauk, tšilli ning ürdid blenderisse või minilõikurisse, töötle ühtlaseks pastaks. Maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga. Serveeri soojalt, toatemperatuuril või külmalt. Söö värskete köögiviljade, riisigalettide või leivaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa