Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Tomatiuputuseaegne supp suitsusauna-lambalihaga

Argitoidud

Tomatiuputuseaegne supp suitsusauna-lambalihaga

Heli Hahndorf Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Meeli Küttim

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
400 g Kooritud ja tükeldatud tomatid
100 g Porru
300 g Lamba suitusribi
300 g Puljong, mis on eelnevalt veise- või lambakontidest valmis keedetud
Sool
Must pipar
Pruun suhkur
Värske basiilik või nõmme-liivatee
Haki porrulaugu valge osa ja suitsulambaliha tükid peeneks. Prae porru pannil läbipaistvaks. Lisa ülejäänud ained, keeda veidi ja maitsesta. Supp on hea järgmisel päeval, kui maitsed on tõmmanud. Serveerides puista peale maitserohelist.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes