Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Pähklioksaploom ‘Hiiu sinine’ rummi ja šokolaadiga

Argitoidud

Pähklioksaploom ‘Hiiu sinine’ rummi ja šokolaadiga

Heli Hahndorf Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Meeli Küttim

üle 60 min

Retsept
Ploomid
Rumm või konjak maitse järgi
Tume või valge šokolaad vastavalt ploomi kogusele
1. Korja ploomid, eemalda kivid ja kuivata. Nii seisavad need kaua ja on kohe head võtta.

2. Pane kuivatatud ploomid rummi sisse seisma vähemalt üheks ööpäevaks.

3. Sulata šokolaad veevannil. Torka ploomi sisse pähklipuu oks ja kasta ploom sulašokolaadi sisse. Pane paberile tahenema.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes