Argitoidud

Broileri poolkoivad kleepuva siirupikastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Andra Kalda
Aasiapärase magusa kastmega sobib serveerida erinevaid lihasid ja maitsestada ahjus röstitud köögivilju. Kui asendad retseptis siirupi meega, siis saad vedela kastme asemel kleepuva, mida on hea näiteks krõbekanale niristada.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Sega potis siirup, purustatud küüslauk, riivitud laimikoor, laimimahl ning sojakaste. Lase segul keema tõusta ja korraks
mullitama hakata. Tõsta pott tulelt.

2. Pruunista poolkoibasid kuumal õlisel pannil igast küljest. Raputa peale julgelt soola ning lao koivad ahjuvormi.

3. Küpseta 220-kraadises ahjus 20 minutit. Nirista kaste koibadele ja küpseta veel 5 minutit.

4. Serveerides raputa peale purustatud roseepipart ja vormi põhjas olevat kastet.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa