Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Broileri poolkoivad kleepuva siirupikastmega

Argitoidud

Broileri poolkoivad kleepuva siirupikastmega

Andra Kalda Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Andra Kalda
Aasiapärase magusa kastmega sobib serveerida erinevaid lihasid ja maitsestada ahjus röstitud köögivilju. Kui asendad retseptis siirupi meega, siis saad vedela kastme asemel kleepuva, mida on hea näiteks krõbekanale niristada.

20-40 min

Retsept
8 tk Broileri poolkoib
Sool
Õli
KASTE
100 ml Suhkruroosiirup või mesi (2 spl)
2 tk Küüslauguküüs
1 tk Värskelt riivitud laimi koor
0.5 tk Värskelt pressitud laimi mahl
2 spl Sojakaste
Roseepipar
1. Sega potis siirup, purustatud küüslauk, riivitud laimikoor, laimimahl ning sojakaste. Lase segul keema tõusta ja korraks
mullitama hakata. Tõsta pott tulelt.

2. Pruunista poolkoibasid kuumal õlisel pannil igast küljest. Raputa peale julgelt soola ning lao koivad ahjuvormi.

3. Küpseta 220-kraadises ahjus 20 minutit. Nirista kaste koibadele ja küpseta veel 5 minutit.

4. Serveerides raputa peale purustatud roseepipart ja vormi põhjas olevat kastet.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke