Argitoidud

Kodune karask siirupivõiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Andra Kalda
Selle retsepti järgi valmistatud karask on kohev ja kergelt mure. Kuna tavapärase keefiri asemel on tainas kasutatud hapukoort, siis saab maitse kreemjas ja kerge. Karask sobib hästi ka soolase kattega, kuid hommikukohvi kõrvale on seda mõnus ampsata koos magusa siirupivõiga.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Sega kausis kuivained. Lisa hapukoor, muna, siirup ja õli ning sega korralikult läbi. Tainas peab jääma parajalt paks. Liiga vedel tainas küpseb nätskeks ega kerki.

2. Vala mass küpsetuspaberiga vooderdatud leivavormi ning küpseta 170-kraadises ahjus 50 minutit, kuni karask on pruun ja seest küps.

3. Siirupivõi jaoks mikserda 50 g võid 1 sl heleda ökoloogilise siirupiga kohevaks. Säilita külmas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa