Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Pasta hakkliha-hapukapsakastmes

Argitoidud

Pasta hakkliha-hapukapsakastmes

Andra Kalda Hapukapsas
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Andra Kalda

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
250 g Pasta
250 g Veisehakkliha
300 g Hautatud kapsas
185 g Tomatipasta 30%
200 ml Keev vesi
2 spl Sojakaste
Sool
Must pipar
1 peotäis Värsked salveilehed, petersell ja basiilik
20 g Parmesan
1. Keeda pasta al dente ning jäta sõelale nõrguma (jäta alles tassike pasta keeduvett).

2. Pruunista pannil hakkliha. Lisa hautatud kapsas ning kuumuta läbi.

3. Sega juurde tomatipasta ja keev vesi ning lase keema tõusta. Maitsesta sojakastme, soola ja pipra ning värske maitserohelisega.

4. Sega pasta kastmesse. Vajaduse korral lisa ka natuke pasta keeduvett. Riivi peale parmesan. Serveeri kohe.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes