Argitoidud

Kartuli-porrugratään rosmariiniga

Keskmine hinne: 2.83 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori kartulid, lõika õhukesteks viiludeks. Haki porru ribadeks.

2. Laota pooled kartulitest vormi põhja, lisa porru ja rosmariin.

3. Kata porru ülejäänud kartuliviiludega.

4. Vala üle rõõsa koorega ja maitsesta soolaga. Kata vorm fooliumiga.

5. Küpseta 160kraadises ahjus 30 minutit.

HEA TEADA!
Gratään sobib nii lisandiks kui ka põhiroaks näiteks hapukoore-sibulakastmega. Kihiti võid laduda ka seeni, spinatit, sibulat. Soovi korrral raputa maitseks peale parmesanijuustu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa