Argitoidud

Kartuli-panniroog kukeseentega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Rebi kukeseened suupärasteks tükkideks.

2. Haki porru ja küüslauk.

3. Lõika keedetud kartulid pooleks.

4. Sulata pannil või, lisa porru, küüslauk ja seened. Prae mõni minut.

5. Seejärel lisa kartulid. Prae veel mõni minut.

6. Lisa rõõsk koor, raputa peale musta jahvatatud pipart. Lisa maitse järgi soola, tilli ja rohelist sibulat.

7. Kuumuta seni, kuni koor pakseneb.

HEA TEADA!
Panniroogades on alati mõistlik kasutada eelmisel päeval keedetud kartulit. Toitu sobivad hästi nii võiga hoidistatud kui ka värsked kukeseened.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa