Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Koorene põldoasupp

Argitoidud

Koorene põldoasupp

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Gluteenivaba
Kiudainerikas
Retsept
portsjonile
10 tk Põldoakaun
60 g Suitsusink
60 g Porru
2 tk Väike porgand
60 g Lillkapsaõisikud
1 tl Või
100 ml Rõõsk koor 35%
0.5 l Puljong
1. Haki sink, porru, porgand.

2. Eralda lillkapsaõisikud ja kaunadest oad.

3. Sulata poti põhjas või ning lisa järjest porru, sink, porgand, lillkapsas ja oad. Kuumuta läbi.

4. Vala peale puljong ja keeda, kuni köögivili on peaaegu pehme.

5. Vala juurde koor ja kuumuta supp läbi.

HEA TEADA!
Võid lisada supi hulka ka kartulit ja kukeseeni. Kui tahad paksemat ja rammusamat suppi, kasuta 35% koort, lahjema ja vedelama puhul 10% koort.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes