Argitoidud

Soe šokolaadi-fondant

Keskmine hinne: 3.73 Allikas: Lia šokolaadimaagia Autor: Lia Virkus
Paljude lemmikuks on nooblites restoranides pakutav šokolaadi-fondant. Seda pole raske ka kodus valmistada, oluline on vaid magustoitu mitte üle küpsetada – keskelt peaks šokolaad jääma lausa voolav. Kui valmistad maiust esimest korda, tee enne külalistele pakkumist prooviküpsetus. Mugav on fondant’i ahjusoojalt serveerida otse portsjonvormist, tõsta see vaid kaunile alustaldrikule ja serveeri külma vanillijäätisepalliga.
Valmistusaeg: 20-40 min
6tk

1. Sulata või, tõsta pliidilt ära ja lisa hakitud šokolaad. Lase jahtuda.

2. Vahusta munad suhkrutega heledaks vahuks. Sõelu hulka jahu ja lisa ka šokolaadisegu. Vahusta ühtlaseks.

3. Määri 6 väikest portsjonvormi võiga ja jaga tainas vormidesse.

4. Küpseta eelkuumutatud 180-kraadises ahjus 9–10 minutit (olenevalt ahjust ja vormide suurusest).

5. Serveeri fondant’e otse vormist, ahjusoojalt, kaunistades marjade ja soovi korral ka vanillijäätisepalliga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa