Argitoidud

Šokolaadikreem rummimaitseliste kirssidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Lia šokolaadimaagia Autor: Lia Virkus
Luksuslik magustoit piduliku lõuna- või õhtusöögi lõpetuseks. Just selleks puhuks, kui kõht on täis ja puudu vaid väike hõrk magusaamps.
Valmistusaeg: üle 60 min

30 minutit + 1 tund külmas

Kogus: 6 portsjonit
1. Haki šokolaad. Kuumuta koor potis keemiseni ja kalla hakitud šokolaadile. Sega, kuni šokolaad on sulanud. Pane 1 tunniks külma.

2. Pane kirsid, rumm ja suhkur potti ning keeda (umbes 5–7 minutit) madalal kuumusel, kuni vedelik väheneb ja alles jääb vaid pisut siirupjat vedelikku kirsside ümber. Lase jahtuda.

3. Vahusta šokolaadikreem kreemjaks vahuks ja tõsta väikestesse klaasidesse. Kaunista kirsside ja hakitud röstitud pähklitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa