Argitoidud

Kodumaine kanasupp nuudlite ja talviste köögiviljadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Raili Mikk
1. Pane kana potti. Lisa 2 tükeldatud porgandit, 2 tükeldatud sellerivart, 1 sibul, küüslauguküüned, pipraterad, paar petersellioksa, tüümian ja 2 värsket loorberilehte. Kalla peale nii palju vett, et kõik oleks veega kenasti kaetud. Keeda kogu kupatust vaiksel tulel tunnike, aeg-ajalt vahtu riisudes.

2. Tõsta kana kaussi. Kurna puljong läbi peene sõela puhtasse potti. Viiluta ülejäänud sellerivarred, porgandid, porrud, sibulad. Eralda kanaliha ja lõika väikesteks tükkideks.

3. Sulata pannil või ja prae selles köögivilju keskmisel kuumusel paar minutit. Kalla köögiviljad koos kanalihaga puljongi hulka. Maitsesta soola-pipraga. Lase supil veel pool tundi vaikselt podiseda.

4. Kümme minutit enne supikeetmise lõppu lisa nuudlid. Serveeri rohke värske peterselliga või sügavkülmast võetud tillipuruga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tiina 08.jaan 2017 17:29
Mis tähendab "köögiviljanuudel" - kas ribastatud suvikõrvits ja porgand?
1